Τα μυστικά της επιτυχίας του Borja Pardo

Αποκαλύπτουμε τα μυστικά και τους λόγους που κάνουν τον Borja έναν από τους σημαντικότερους ειδικούς της Legalbet.

Όπως γνωρίζετε, στη Legalbet μπορείτε να βρείτε δωρεάν προγνωστικά από επιλεγμένους ειδικούς και τίπστερς στοιχήματος. Όμως αν περιμένετε ένα θετικό αποτέλεσμα ακολουθώντας επαγγελματίες του χώρου, μπορεί να καταλήξετε με “κακά” στοιχήματα, παρά τις γνώσεις και τη κατανόηση που έχουν αυτοί για το άθλημα. Αυτό είναι κάτι συνηθισμένο στο στοίχημα. Το σημαντικό είναι όχι μόνο να έχεις μια γνώμη για το ποια ομάδα θα νικήσει, αλλά και να γνωρίζεις κατά πόσο οι πιθανότητες της θα αποδώσουν μακροπρόθεσμα. Συνήθως υπάρχουν αυξημένες προσδοκίες για τα αποτελέσματα των ειδικών και αυτό είναι κάτι που απασχολεί τους ίδιους και τους δυσκολεύει. Αυτό είναι που κάνει και την επιτυχία του Borja Pardo τόσο εντυπωσιακή. Αυτή τη στιγμή είναι ανάμεσα στους κορυφαίους τίπστερς της Legalbet, κυρίως λόγω συνέπειας και σταθερότητας στις προβλέψεις του.

Αν υπολογίσουμε πως ασχολείται προπαντός σε μεγάλες αγορές, όπου οι στοιχηματικές έχουν παραδοσιακά μεγάλη ακρίβεια στις αποδόσεις τους, τότε θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε την επιτυχία του. Αλλά ας δούμε γιατί είναι τόσο καλός. 

Έχει ξεκάθαρη εξειδίκευση

Ο ισπανικής εθνικότητας Borja, ζει και εργάζεται στην Ισπανία οπότε η εξειδίκευσή του στο ισπανικό ποδόσφαιρο έρχεται φυσιολογικά. Αυτό σημαίνει τη La Liga, όπως και προγνωστικά για τη Σεγούντα και το Ισπανικό Κύπελλο. Επίσης ασχολείται και με τις ισπανικές ομάδες όταν αυτές αγωνίζονται στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχει ψυχραιμία και δεν υπερεκτιμά τις δυνατότητές τους και όταν χρειάζεται ποντάρει και εναντίον τους. Υπάρχει και το πρόσφατο παραδείγματα του προγνωστικού του για την ήττα της Βαλένθια από την Αταλάντα που επιβεβαιώνει το παραπάνω.

Γνωρίζει καλά το τοπικό ποδόσφαιρο, αντιλαμβάνεται τις πραγματικές δυνατότητες των ισπανικών ομάδων και παρακολουθεί τη φυσική κατάσταση των παικτών. Με λίγα λόγια, είναι πολύ αφοσιωμένος και δύσκολα του αποσπούν την προσοχή άλλοι ποδοσφαιρικοί αγώνες. Παίζει στα τελικά αποτελέσματα, χωρίς να ψάχνει την κάλυψη. Και δεν ποντάρει μόνο σε νίκες αλλά και σε ισοπαλίες. Μερικές φορές παίζει και στο ημίχρονο, όμως σχεδόν ποτέ σε πολύ ειδικά στοιχήματα. Έτσι, συνήθως προτείνει υψηλές αποδόσεις, που του επιτρέπουν να καλύψει χαμένα στοιχήματα και να καταλήγει με κέρδη έχοντας επιτυχίες ακόμα και μόνο στα μισά του πονταρίσματα.

Συνεχίζει ακόμα και μετά από ήττες

O Borja είναι σταθερός και σπάνια έχει αρνητικά σερί. Χαρακτηριστικά, στη Legalbet τα στατιστικά του σχεδόν ποτέ δεν ήταν αρνητικά, παρά μόνο κατά καιρούς και σε ορισμένα μόνο site της. Είναι ξεκάθαρο πως μετά από 750 στοιχήματα, είχε μόνο καναδυό αρνητικά σερί. Βρήκαμε πρόσφατα ένα από αυτά με 8 ήττες στη σειρά, παρόλα αυτά κατάφερε να το γυρίσει ξανά σε νίκες και αυτό δείχνει τη δυναμική του.

Έχει πειθαρχία και είναι σταθερός

Ενδεικτικά για το μήνα αυτό - τον Φεβρουάριο- αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά του θα δει ξεκάθαρα ότι στην αρχή του μήνα ήταν αρνητικός, όμως ο Borja δεν επηρεάζεται από κάτι τέτοιο. Συνεχίζει παίζοντας με το στιλ του, δίχως να προσπαθεί να επιστρέψει στα κέρδη με κάθε κόστος.

Παίζει συνετά

Ένα χαρακτηριστικό του Borja Pardo που τον ξεχωρίζει είναι το συνετό του παιχνίδι, το οποίο τον βοηθά να παραμένει επικερδής. Επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι μπορεί κάποιος να ξεκινήσει να κερδίζει παίζοντας το παιχνίδι του και χρησιμοποιώντας τη δική του κρίση για το πως θα πρέπει να παίζει. Γενικά, πρέπει να παραδεχθούμε πως ο Pardo έχει μοναδικό στυλ. Σε αντίθεση με αυτό που πολλοί μπορεί να πιστεύουν, έχει θετικά αποτελέσματα σε μεγάλες αγορές, αποφεύγει τις μικρές και καταλήγει με πολύ καλό ROI. Σε περισσότερα από 500 στοιχήματα, το 6-7% ROI θεωρείται εκπληκτικό και ο Borja έχει 8.1%!

Αυτός είναι λοιπόν ο Borja Pardo, ένας από τους καλύτερους τίπστερς που μπορείτε να βρείτε δωρεάν στη Legalbet. Εγγραφείτε τώρα για να έχετε τα προγνωστικά του αμέσως μόλις αυτά δημοσιευθούν στο site και να εκμεταλλευτείτε από τη ποιότητα των επιλογών του.