Πλεονεκτήματα

  • Αξιόπιστη εταιρία με παρουσία σε πολλές χώρες και μεγάλη εξέλιξη
  • Διαρκείς προσφορές για καταθέσεις
  • Διαθέτει ασιατικά χάντικαπ
  • Επικοινωνία και μέσω Viber - Telegram
  • Εφαρμογές iOS και Android

Μειονεκτήματα

  • Υψηλή γκανιότα
  • Τα ασιατικά χάντικαπ χρειάζονται εξέλιξη

Review of the bookmaker Meridianbet from Legalbet

Η Meridianbet είναι Σερβική εταιρία με μεγάλη αξιοπιστία και φυσική παρουσία με πάνω από 500 καταστήματα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης αλλά και της Αφρικής. Ιδρύθηκε το 2008 και ανανέωσε πλήρως την ιστοσελίδα της το 2017, φτάνοντας στη σημερινή σύγχρονη μορφή της. Στη Κύπρο λειτουργεί νόμιμα με αριθμό αδείας B009. Το site λειτουργεί πλήρως στα Ελληνικά, όπως και το customer service που είναι διαθέσιμο το διάστημα 10:00-23:00 μέσω τηλεφώνου, live chat και email.

Αποδόσεις — Κακές

Υπολογίσαμε τη γκανιότα της Meridianbet αναλύοντας τις αποδόσεις που προσφέρει και τη κατατάξαμε σε μία από τις τρεις παρακάτω κλίμακες:

από 1% έως 5%: Χαμηλή

από 5.01% έως 7%: Κανονική

από 7.01% έως 10%: Υψηλή

Η ανάλυση γίνεται μετρώντας τις αποδόσεις για το τελικό αποτέλεσμα και την αγορά των over/under σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες αγώνων που ανήκουν σε διαφορετικά επίπεδα. Από τον μέσο όρο των τιμών αυτών προκύπτει και η συνολική γκανιότα της στοιχηματικής.

Η γκανιότα της Meridianbet είναι υψηλή στο 8.71%. Στα πρωταθλήματα της πρώτης κατηγορίας η γκανιότα της βρίσκεται στο 7.34%, σε αυτά του μεσαίου επιπέδου στο 8.26% και στις μικρότερες διοργανώσεις στο 10.53%.

Πώς υπολογίστηκε η γκανιότα

Εύρος — καλό

Το στοιχηματικό εύρος της Meridianbet είναι πολύ μεγάλο και περιλαμβάνει ακόμα και πολύ μικρά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Προσφέρει πληθώρα αγορών ακόμα και στις μικρότερες λίγκες στις οποίες συγκαταλέγονται πολλά εναλλακτικά χάντικαπ, ειδικά και πολλά combo στοιχήματα. Επίσης βρίσκει κανείς και ασιατικά χάντικαπ, στα βασικά όμως line που δεν περιλαμβάνουν πραγματικές ασιατικές επιλογές όπως -0.25 ή -0.75 κ.λπ. Εκτός των αθλημάτων, οι παίκτες θα βρουν μεγάλη ποικιλία και σε άλλα γεγονότα και σε κατηγορίες όπως πολιτική και διασκέδαση.

Το site έχει καλή σχεδίαση και είναι γρήγορο στην πλοήγηση. Κάθε παίκτης και οποιουδήποτε επιπέδου χρήστης μπορεί να κινηθεί με άνεση στα μενού. Στα αρνητικά είναι η μετάφραση της σελίδας που σε κάποια σημεία αποδεικνύεται προβληματική, κάνοντας κάποια μενού δυσνόητα. 

Η διάταξη είναι τεσσάρων στηλών αλλά αρκετά ξεκάθαρη. Στα αριστερά βρίσκεται η λίστα αθλημάτων και στην κορυφή υπάρχει ένας δείκτης που καθορίζει το βάθος χρόνου για το οποίο προβάλλονται αθλήματα και από κάτω ένας σύνδεσμος για το ποδόσφαιρο της ημέρας και δύο υπομενού, για τα ¨Κορυφαία πρωταθλήματα¨ και τα δημοφιλέστερα ¨Ειδικά στοιχήματα¨ για γρήγορη πρόσβαση σε δημοφιλείς αγορές. Το κύριο κομμάτι της σελίδας χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο αριστερό προβάλλονται οι κορυφαίοι live αγώνες και από κάτω κάποια προσεχή γεγονότα. Στο δεξί μέρος βρίσκουμε τους κορυφαίους αγώνες, οι οποίοι τις περισσότερες φορές είναι ποδοσφαιρικοί. Στα δεξιά συναντάμε το δελτίο στοιχήματος που περιλαμβάνει ως συνήθως το κουπόνι στοιχηματισμού, τα παιγμένα στοιχήματα και το cash out.

Η mobile έκδοση είναι πολύ καλή, έχει ξεκάθαρο σχεδιασμό και προσφέρει γρήγορη πλοήγηση, ενώ υπάρχουν και mobile apps για iOS και Android για να κατεβάσει κανείς στο κινητό ή το tablet του. Στην ασφάλεια η Meridianbet δίνει την απαιτούμενη προσοχή τηρώντας την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και τη διασφαλίζει μέσω SSL κρυπτογράφησης και των απαραίτητων πρωτοκόλλων.

Στοίχημα ποδοσφαίρου

Στο ποδόσφαιρο η εταιρία δίνει τη μεγαλύτερη προσοχή και το προσφέρει με πλήθος πρωταθλημάτων που εφοδιάζει με πολύ μεγάλο αριθμό αγορών. Σε αυτές περιλαμβάνονται πολλά ειδικά και combo στοιχήματα, εναλλακτικά χάντικαπ αλλά και αρκετά fun bet. Στο live το ποδόσφαιρο είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής και δεν λείπει σχεδόν ποτέ.

Στοίχημα μπάσκετ

Το μπάσκετ προσφέρεται ικανοποιητικά από την Meridianbet τόσο σε αριθμό πρωταθλημάτων και διοργανώσεων όσο και σε ποικιλία αγορών. Στο live η παρουσία του είναι επίσης καλή, με αντίστοιχη κάλυψη πρωταθλημάτων αλλά και με αριθμό αγορών που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες των φαν του αθλήματος.

Στοίχημα τένις

Το τένις είναι το δεύτερο σε σειρά άθλημα στην Meridianbet και προσφέρεται με πλήρες πρόγραμμα τουρνουά από όλο τον κόσμο και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε pre game αλλά και live.

Τύποι στοιχημάτων

Οι γνωστοί τύποι στοιχημάτων και συστημάτων είναι όλοι παρόντες (Trixie, Patent, Yankee, Lucky15. Canadian, Lucky31, Heinz, Super Heinz κ.α.) ενώ όπως ήδη έχουμε αναφέρει η παρουσία εναλλακτικών χάντικαπ, ειδικών και combo στοιχημάτων και fun bets είναι ιδιαιτέρως δυναμική. 

Τα ασιατικά χάντικαπ προσφέρονται επίσης στη βασική τους μορφή ενώ διατίθεται και η υπηρεσία ¨Empty Bet¨ η οποία δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να αιτηθεί απόδοση για οποιοδήποτε στοίχημα δεν προσφέρεται ήδη, ακόμα και στο live.

Live — μέτριο

Η Meridianbet δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο ζωντανό στοίχημα προσφέροντας ικανοποιητικό στοιχηματικό εύρος όλη την ημέρα. Δυστυχώς απουσιάζει η πολύ χρήσιμη και διαδεδομένη υπηρεσία του live streaming, προσφέρεται όμως cash out.

Η σελίδα του live ακολουθεί τη σχεδιαστική λογική της υπόλοιπης ιστοσελίδας και είναι ξεκάθαρη και λειτουργική. Επίσης απουσιάζει οτιδήποτε περιττό, κάτι που κάνει την πλοήγηση γρήγορη και την τοποθέτηση των πονταρισμάτων ανεμπόδιστη. Η διάταξη είναι κλασικότατη και έχει τη λίστα αθλημάτων στα αριστερά με την ευκολία των ¨Αγαπημένων¨ στη κορυφή. Στο μέσον βρίσκουμε τις αγορές του επιλεγμένου γεγονότος και από πάνω τους το scoreboard του αγώνα και τις επιλογές ομαδοποίησης των αγορών σε κατηγορίες όπως ¨Κύριες¨, ¨Πρώτο Ημίχρονο¨ ¨Όλες¨ κλπ. Στα δεξιά είναι το δελτίο στοιχηματισμού με το κουπόνι στοιχήματος, τα τοποθετημένα στοιχήματα και το cash out.

Ενημερωμένο: 07.03.2024

Company information

Επαφές
+357 70003247
10:00 - 23:00

Other bookmakers

100% Welcome Bonus
50 €
100% Welcome Bonus
100 €
100% Welcome Bonus
100 €
100% Welcome Bonus
100 €
100% Welcome Bonus
300 €
100% welcome bonus
100 €
100% Welcome Bonus
300 €
100% Welcome Bonus
100 €
100% Welcome Bonus
100 €
100% welcome bonus
150 €

Σχόλια