ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Οι αξιολογήσεις της Legalbet δημιουργούνται αναλύοντας διάφορα δεδομένα σε συνδυασμό με την ανεξάρτητη κρίση των ειδικών μας και την εμπειρία τους.

Δεν μπορείτε να αγοράσετε μια θέση σε αυτές τις αξιολογήσεις.

Αξιολόγηση LIVE

Σε αυτή την αξιολόγηση θα βρείτε τις στοιχηματικές εταιρίες με το καλύτερο live στοίχημα. Ο αριθμός των προσφερόμενων γεγονότων για ζωντανό στοίχημα, η κάλυψη σε αγώνες με live streaming και οι αγορές για στοίχημα στο live είναι τα κύρια στοιχεία που μετρήσαμε για να φτιάξουμε αυτή τη λίστα.

Εξαιρετικό
Στοιχηματική Επίπεδο υπηρεσιών Γνώμες Μπόνους
Το στοιχηματικό εύρος είναι εξαιρετικό με τις αγορές που προσφέρονται για τα γεγονότα να είναι πλούσιες. Προσφέρεται κάλυψη πολλών αγώνων από το live streaming. Τα στοιχήματα τοποθετούνται γρήγορα και οι πληρωμές γίνονται άμεσα, ενώ προσφέρονται και επιπρόσθετες υπηρεσίες.
Κανονικό
Το στοιχηματικό εύρος είναι καλό και οι αγορές που προσφέρονται βρίσκονται στον μέσο όρο των στοιχηματικών όσον αφορά την ποικιλία. Δεν προσφέρεται Live streaming ή ο αριθμός των καλυπτόμενων γεγονότων είναι περιορισμένος. Τα στοιχήματα τοποθετούνται σε αποδεκτό χρόνο, όπως και οι πληρωμές. Τις περισσότερες φορές προσφέρονται χρήσιμες επιπρόσθετες υπηρεσίες.
Δείτε ακόμα
Copy the token