Η ψηφοφορία για το All Star 2020 ξεκίνησε

Η ψηφοφορία για το φετινό All Star Game του NBA έχει ήδη ξεκινήσει από τα Χριστούγεννα και θα κρίνει αρχικά τους δύο αρχηγούς αλλά και τα ρόστερ από τα οποία θα κληθούν να επιλέξουν τις ομάδες τους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάει ήδη πολύ καλά, όμως με τη βοήθειά μας μπορεί να πάρει ξανά τη πρωτιά.

A close up of text on a white background

Description automatically generated

Το 69ο NBA All Star Game θα διεξαχθεί στο United Center του Σικάγο, στις 16 Φεβρουαρίου του 2020.

Εκτός από τους απανταχού λάτρεις του μπάσκετ, οι στοιχηματικές περιμένουν και αυτές να δουν τη πορεία της ψηφοφορίας ώστε να ορίσουν τις αποδόσεις τους για το μεγάλο ραντεβού. Οι φίλαθλοι από όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν για αυτό μέσω του google.com, του Google App και του Google Assistant, ενώ φέτος στη διαδικασία περιλαμβάνεται και η βελτιωμένη εμπειρία ψηφοφορίας μέσα από το NBA App αλλά και το επίσημο site της λίγκας NBA.com.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου της ψηφοφορίας, οι φανς θα μπορούν να ψηφίζουν καθημερινά από 10 παίκτες της προτίμησής τους. Η γνώμη των φιλάθλων θα μετρήσει για το 50% του τελικού αποτελέσματος ενώ σε αυτό θα προστεθούν οι ψήφοι όλων των παικτών και ενός γκρουπ δημοσιογράφων, με 25% ποσοστό επιρροής το καθένα.

Το TNT θα ανακοινώσει τις αρχικές πεντάδες του All Star, καθώς και τους δύο αρχηγούς στις 23 Ιανουαρίου. Το δίκτυο θα ανακοινώσει επίσης και τους αναπληρωματικούς, όπως αυτοί θα επιλεχθούν από τους προπονητές, στις 30 του ίδιου μήνα. Έως τότε, θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τη πορεία της ψηφοφορίας τρεις φορές, στις 2, 9 και 16 Ιανουαρίου.

Όπως και πέρσι, οι δύο αρχηγοί θα κάνουν την επιλογή των ρόστερ διαλέγοντας μέσα από τους βασικούς και τους αναπληρωματικούς παίκτες που θα έχουν επιλεγεί, ενώ οι ίδιοι θα είναι μέλη των δύο ομάδων και θα είναι οι δύο πρώτοι σε ψήφους από κάθε περιφέρεια.

Luka Doncic και Γιάννης Αντετοκούνμπο προηγούνται στη ψηφοφορία

Ο άσσος των Dallas Mavericks Luka Doncic είναι πρώτος σε ψήφους έως τώρα σύμφωνα με τη πρώτη ανακοίνωση στις 2 Ιανουαρίου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ακολουθεί, μόλις 599 ψήφους πίσω του με 1.073.358 ψήφους! Οι δύο τους καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις σε Ανατολή και Δύση, οπότε θα είναι και οι δύο αρχηγοί αν διατηρήσουν τη πρωτιά.

Ο LeBron James με 15 συμμετοχές σε All Star, μετράει 1.020.851 ψήφους κατέχοντας τη πρωτιά στη frontcourt της Δύσης. Ο συμπαίκτης του στους Lakers Antony Davis είναι δεύτερος στη frontcourt με 955.246 ψήφους και ακολουθεί ο Kawhi Leonard των LA Clippers με 740.657.

Στην Ανατολή, ο Γιάννης είναι πρώτος συνολικά με τον Joel Embiid των Philadelphia 76ers να παίρνει τη δεύτερη θέση στη frontcourt με 606.534 ψήφους και τον Pascal Siakam των Toronto Raptors την τρίτη με 544.302. Στους guard, ο Trae Young των Atlanta Hawks ηγείται της κατάταξης με 443.412 ψήφους. Ο Kylie Irving από τους Brooklyn Nets είναι δεύτερος με μόλις 450 ψήφους παραπάνω από τον Kemba Walker των Boston Celtics, ο οποίος έχει συγκεντρώσει 432.031 ψήφους.

Εννοείται πως θέλουμε να δούμε τον Γιάννη να παίρνει και πάλι τη πρωτιά όπως και πέρσι, οπότε τον στηρίζουμε με τις ψήφους μας μιας και η διαδικασία είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη.

Πως μπορούμε να ψηφίσουμε

  • NBA.com: Μέσα από τη σελίδα ψηφοφορίας vote.NBA.com μπορούμε να επιλέξουμε έως και 10 παίκτες κάθε ημέρα, έως 2 guard και 3 frontcourt παίκτες από κάθε περιφέρεια μέσω desktop ή mobile browser.
  • NBA App: Αποκτήστε πρόσβαση στη ψηφοφορία και μέσω της εφαρμογής, η οποία διατίθεται για Android και iOS. Η διαδικασία παραμένει η ίδια με δυνατότητα επιλογής 2 guard και 3 frontcourt παικτών από κάθε περιφέρεια.
  • GoogleΨηφίστε στο google.com ή μέσω του Google Search App αναζητώντας τον όρο NBA Vote ή NBA All-Star Vote ή απλά αναζητώντας μία ομάδα ή παίκτη. Οι φίλαθλοι μπορούν να επιλέξουν έως 10 παίκτες ανά ημέρα από τις 25 Δεκεμβρίου έως τις 20 Ιανουαρίου.
  • Google AssistantΜπορείτε αν θέλετε να οδηγηθείτε στη ψηφοφορία και μέσω του Google Assistant που είναι διαθέσιμο σε υπολογιστές, κινητά, τάμπλετ και άλλες συσκευές τεχνολογίας που συνδέονται με αυτό. Η διαδικασία δεν αλλάζει σε σχέση με αυτή που ισχύει για το site της Google και δίνει τη δυνατότητα για επιλογή έως 10 παικτών ανά 24 ώρες.