Blog ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναστέλλονται NBA, Champions League και άλλες διοργανώσεις λόγω Κορωνοϊού [Update]

Το ένα μετά το άλλο, παιχνίδια και διοργανώσεις αναβάλλονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ και άλλα αθλήματα πλήττονται από τον Κορωνοϊό.
Έχουμε σήμερα τον Julio Salinas που απαντάει σε ερωτήματά για το Ισπανικό και το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και για τις ειδήσεις γύρω από την Μπαρτσελόνα.
Πρόσφατα έχει κάνει την εμφάνισή της μία φήμη που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής και όχι με θετικό τρόπο η οποία εμπλέκει τον γνωστό ράπερ Drake.

Lionel Messi: Φήμες για μεταγραφή του Αργεντίνου σταρ στην Σίτι

Ευσταθούν άραγε οι φήμες που θέλουν τον Μέσι να παίρνει τη μεγάλη απόφαση και να μετακινείται το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα στη Μάντσεστερ Σίτι;

Η ψηφοφορία για το All Star 2020 ξεκίνησε

Η ψηφοφορία για το φετινό All Star Game του NBA έχει ήδη ξεκινήσει και θα κρίνει τα ρόστερ Ανατολής και Δύσης.

Η ενδεκάδα της 10ετίας!

Αυτή είναι οι 11 κορυφαίοι της τελευταίας δεκαετίας σύμφωνα με το γνωστό Γαλλικό περιοδικό France Football.

International Champions Cup. Τι να δείτε και πότε

Το Champions Cup ξεκίνησε και τα μεγάλα κλαμπ που αγωνίζονται σε αυτό αναμετρώνται στο υψηλότερο επίπεδο εν όψη της νέας σεζόν που έρχεται.
Στις 10 Ιουνίου 2019, οι αρχές στη Ρωσία απέτρεψαν την εισαγωγή ενός μεγάλου φορτίου κοκαΐνης από το Εκουαδόρ που έφερε το λογότυπο της Bet365!

Τελικός Champions League: Στατιστικά και βαθμολογίες παικτών

Η Liverpool έσβησε χθες βράδυ την απογοήτευση του χαμένου περσινού τελικού κατακτώντας τον τίτλο για έκτη φορά με τη νίκη της απέναντι στην Tottenham με 2-0 στον τελικό της Μαδρίτης.
Ο Luka Modric πήρε την υψηλότερη ατομική διάκριση στο ποδόσφαιρο “The Best” 2017-18 της FIFA . Οι απόψεις όμως διίστανται γι’ αυτόν στην πατρίδα του.
AlexandrosM
Συντάκτης
Copy the token