Live Streaming και στοιχηματικές

Ένα από τα αγαπημένα εργαλεία στο Live των στοιχηματικών εταιριών για τους παίκτες είναι το Live streaming. Είναι η ζωντανή κάλυψη αθλητικών γεγονότων που προσφέρουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες τους να τα παρακολουθούν ενώ παίζουν και όχι μόνο. Το live streaming διατίθεται από την πλειοψηφία των νόμιμων στοιχηματικών που δραστηριοποιούνται στη Κύπρο, οι οποίες το εξοπλίζουν με μεγάλο εύρος καλυπτόμενων γεγονότων και το προσφέρουν σε όλες τις εκδόσεις τους, desktop και mobile. Το εύρος αυτό κυμαίνεται από στοιχηματική σε στοιχηματική, όμως όλες το εμπλουτίζουν διαρκώς σε ποσότητα και ποιότητα.

Κάποιες φορές απαιτείται ο χρήστης να έχει τοποθετήσει κάποιο στοίχημα στον αγώνα που θέλει να παρακολουθήσει ώστε να έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Το στοίχημα που απαιτείται είναι συνήθως μικρό, της τάξης των €0.10, ενώ κάποιες δεν ζητάνε ούτε αυτό. Εκτός από το στοίχημα, για πολλούς αποτελεί και μία φτηνή λύση για την παρακολούθηση των αθλητικών γεγονότων που τους ενδιαφέρουν.

Στοίχημα με Live streaming

Η ζωντανή παρακολούθηση ενός αγώνα μπορεί να είναι βοηθητική για τον στοιχηματισμό στο συγκεκριμένο γεγονός, αλλά και για τις συνολικότερες γνώσεις ενός παίκτη του στοιχήματος για τις ομάδες. Είναι πάντα σημαντικό να γνωρίζει όσο περισσότερα μπορεί για τις ομάδες και τους παίκτες τους, και η live παρακολούθηση των παιχνιδιών τους μπορεί να ενισχύσει πολύ αυτές του τις γνώσεις.

Καθαρά στοιχηματικά τώρα, η άποψη μας για την πορεία ενός αγώνα στη πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν μπορεί παρά να συμπίπτει με τις προσφερόμενες από την στοιχηματική αποδόσεις, καθώς αυτές στηρίζονται στα ίδια στοιχεία που έχουμε κι εμείς στο μυαλό μας και στα στατιστικά που προκύπτουν από το ίδιο το παιχνίδι.

Ωστόσο, υπάρχουν φορές που η ζωντανή κάλυψη του αγώνα μπορεί να μας προσφέρει τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε διαφορετική άποψη από τον trader που ορίζει τις αποδόσεις. Ειδικά όταν έχουμε καλή γνώση των ομάδων/αθλητών και των διοργανώσεων στις οποίες συμμετέχουν, μπορούμε αυτή τη διαφορετική άποψη να τη μετατρέψουμε σε value, και τελικά να αποκομίσουμε κέρδος από αυτήν.

Οι κίνδυνοι της ζωντανής μετάδοσης

Παρ’ όλο που η ζωντανή μετάδοση είναι ένα πολύ βοηθητικό εργαλείο στα χέρια των παικτών, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να αποδειχθεί επικίνδυνο για την τσέπη τους και τους ίδιους. Ειδικά οι παίκτες ψυχαγωγίας, μπορεί να παρασυρθούν παρακολουθώντας έναν αγώνα και να οδηγηθούν σε πονταρίσματα χωρίς αξία που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έκαναν.

Οπότε, για ακόμα μία φορά θα πρέπει να συστήσουμε τη προσοχή στους παίκτες και να αναφέρουμε ξανά την ανάγκη για μέτρο και σύνεση στο παιχνίδι τους. Είναι καλό που στις ρυθμίσεις των στοιχηματικών συγκαταλέγονται και οι «Έλεγχοι πραγματικότητας» ή Reality checks, των οποίων τη συχνότητα μπορεί να ορίσει ο ίδιος ο παίκτης. Το Reality check γίνεται μέσω ενός αναδυόμενου παραθύρου που εμφανίζεται στα χρονικά σημεία που έχει επιλέξει ο χρήστης και του υπενθυμίζει το διάστημα για το οποίο βρίσκεται συνδεδεμένος μέχρι εκείνη τη στιγμή στον λογαριασμό του.

Στοιχηματικές με Live streaming

Σχεδόν όλες οι στοιχηματικές που έχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνουν τη ζωντανή μετάδοση αγώνων στις «ευκολίες» που προσφέρουν στους πελάτες τους. Ο αριθμός των καλυπτόμενων γεγονότων όπως προαναφέραμε διαφέρει ανάμεσα στις στοιχηματικές, όμως όλες βρίσκονται συνέχεια σε διαδικασία βελτίωσης των υπηρεσιών τους.

Το Live streaming στην Bet365 είναι από τα πλουσιότερα που μπορεί να βρει κανείς ενώ δεν μένει πίσω και ο Stoiximan, στον οποίο μπορεί κανείς να βρει αντίστοιχα μεγάλο αριθμό καλυπτόμενων γεγονότων. Πάντως όποια στοιχηματική με Live streaming και να επιλέξετε θα δείτε πλέον μεγάλη προσφορά τηλεοπτικών μεταδόσεων, με καλή ποιότητα και βελτιωμένη ταχύτητα σχετικά με το παρελθόν, όπου το ζωντανό βίντεο καθυστερούσε αρκετά.