Στοίχημα σκόρερ. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Οι απόλυτοι σταρ του ποδοσφαίρου είναι οι παίκτες που σκοράρουν. Οι δύο καλύτεροι ποδοσφαιριστές της εποχής μας είναι γνωστοί κυρίως γι’ αυτόν τον λόγο, τα γκολ που πετυχαίνουν. Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, παίρνουν πάνω τους τις ομάδες τους δημιουργικά, αλλά κυρίως σκοράροντας και βοηθώντας επιθετικά. Το γκολ άλλωστε είναι και η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, ο κύριος σκοπός κάθε παίκτη και προπονητή.

Αυτός είναι ο λόγος που κάνει το στοίχημα στους σκόρερ τόσο ενδιαφέρον. Αυτός και οι μεγάλες αποδόσεις. Η επιλογή των παικτών που σκοράρουν είναι πολύ δημοφιλής εδώ και πολλά χρόνια, και παραμένει ανάμεσα στις πιο σημαντικές αγορές για τα στοιχηματικά site. Σήμερα, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές αγορές για να ποντάρει κανείς στους σκόρερ ενός αγώνα. Τί είναι όμως το στοίχημα στους σκόρερ; Ποιες αγορές σκόρερ υπάρχουν; Τί να προσέχουμε όταν στοιχηματίζουμε στους σκόρερ;

Τί είναι το στοίχημα στους σκόρερ

Πρόκειται για μία αρκετά απλή αγορά που αφορά την πρόβλεψη των παικτών που θα σκοράρουν σε έναν αγώνα. Είναι ένας πολύ δημοφιλής τρόπος πονταρίσματος που πλέον περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αγορές από τον πρώτο σκόρερ του παιχνιδιού μέχρι τον παίκτη που θα σημειώσει hat-trick ή τους σκόρερ κάθε ομάδας ξεχωριστά. Οι λόγοι που κάνουν αυτές τις αγορές τόσο δημοφιλείς είναι πρώτα και κύρια οι μεγάλες αποδόσεις που προσφέρουν αλλά και το ενδιαφέρον που προσθέτουν στη τηλεθέαση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, ειδικά όταν πρόκειται για μία μεγάλη διοργάνωση όπως το Ευρωπαϊκό ή το Παγκόσμιο κύπελλο.

Οι αγορές των σκόρερ

Υπάρχουν πολλές αγορές για τους σκόρερ πλέον, με μερικές στοιχηματικές να διαθέτουν μία τεράστια γκάμα διαθέσιμων στοιχημάτων, ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλες διοργανώσεις και πρωταθλήματα. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στη Κύπρο δίνουν κι αυτές τη δυνατότητα στους Κύπριους παίκτες του στοιχήματος για ποντάρισμα στους σκόρερ αρκετών διοργανώσεων και με αρκετά μεγάλη ποικιλία αγορών.

Κάποιες, προσφέρουν επίσης αποδόσεις και για το Κυπριακό πρωτάθλημα, κάτι που προσθέτει αρκετό ενδιαφέρον για κάθε Κύπριο, ενώ είναι και μία καλή λύση για σωστά πονταρίσματα, αφού γνωρίζουμε αρκετά για τις ομάδες της χώρας και τους παίκτες που αγωνίζονται σε αυτές. Ας δούμε τώρα τις αγορές που προσφέρονται για παιχνίδι στα ειδικά παικτών.

Πρώτος σκόρερ

Πρόκειται για τη πρόβλεψη του πρώτου παίκτη που θα βάλει γκολ σε έναν αγώνα και είναι από τα δημοφιλέστερα πονταρίσματα, όχι μόνο όσον αφορά τους σκόρερ, αλλά συνολικά για το στοίχημα στο ποδόσφαιρο και ειδικά για το παιχνίδι διασκέδασης.

Τελευταίος σκόρερ

Παρομοίως με τον πρώτο σκόρερ, αυτή η αγορά αφορά την πρόβλεψη για το ποιος θα είναι ο παίκτης που θα σκοράρει τελευταίος στον αγώνα. Παρόλο που η πρόβλεψη αυτή είναι πιο πολύπλοκη εξαιτίας των τραυματισμών, των αλλαγών αλλά και της πορείας του αγώνα, η προσφερόμενη απόδοση για έναν παίκτη να βάλει το τελευταίο γκολ είναι τις περισσότερες φορές η ίδια με αυτή για το πρώτο.

Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή

Οι αποδόσεις για αυτή την αγορά είναι πολύ μικρότερες από τις προηγούμενες δύο και λογικά. Αφορά τη πρόβλεψη για να σκοράρει κάποιος παίκτης σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα και είναι η πιο συνετή επιλογή.

Να σκοράρει 2 ή περισσότερα

Αγορά με ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο που θα πρέπει να επιλέγεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Σε αυτήν προβλέπουμε ότι ένας ποδοσφαιριστής θα βάλει από 2 γκολ και πάνω, ανεξάρτητα από το χρονικό σημείο.

Να σκοράρει Hat-Trick

Όλοι γνωρίζουμε το Hat-Trick και πόσο σημαντικό και δύσκολο είναι να επιτευχθεί από έναν παίκτη. Οι αποδόσεις είναι ανάλογες της δυσκολίας μίας τέτοιας πρόβλεψης και είναι πολύ μεγάλες, ωστόσο δεν θα πρέπει να παρασυρόμαστε από αυτές και αυτή η αγορά θα πρέπει να επιλέγεται καθαρά και μόνο για fun bet και βέβαια με πολύ μέτρο και σύνεση.

Πρώτο και τελευταίο

Άλλη μία αγορά με πολύ μεγάλες αποδόσεις, αντίστοιχες της δυσκολίας που έχει η πρόβλεψή της. Εδώ θα πρέπει να επιλεγεί ο παίκτης που θα βάλει το πρώτο αλλά και το τελευταίο γκολ ενός αγώνα, σενάριο που είναι από μόνο του δύσκολο να συμβεί, πόσο μάλλον να βρούμε και ποιος ποδοσφαιριστής θα καταφέρει κάτι τέτοιο.

Πρώτο ή τελευταίο

Αυτή η αγορά είναι πιο κοντά σε αυτή του σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής από άποψη δυσκολίας πρόβλεψης οπότε και ύψους απόδοσης. Αυτό συμβαίνει γιατί τα γκολ στο ποδόσφαιρο είναι κάτι σχετικά σπάνιο, οπότε να βάλει ένας παίκτης το πρώτο ή το τελευταίο πλησιάζει αρκετά τις πιθανότητες να βάλει γενικά ένα γκολ στον αγώνα.

Τελικό αποτέλεσμα και σκόρερ

Σε αυτή την αγορά πρέπει να προβλεφθεί το τελικό αποτέλεσμα και ο σκόρερ του πρώτου, οποιουδήποτε ή του τελευταίου γκολ, ανάλογα με την αγορά. Αρκετές φορές τη συναντάμε και σαν scorecast.

Σκόρερ ομάδας

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι αγορές των σκόρερ προσφέρονται και ανά ομάδα. Σε αυτές προβλέπουμε τον σκόρερ του πρώτου, οπουδήποτε ή του τελευταίου γκολ κάθε ομάδας ξεχωριστά, χωρίς τα γκολ της άλλης ομάδας να επηρεάζουν το στοίχημά μας.


Πότε παίζουμε στοίχημα στους σκόρερ

Γενικά, οι αποδόσεις που προσφέρονται από τις στοιχηματικές για τους σκόρερ είναι αρκετά υψηλές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως και την γκανιότα, η οποία σε αυτές τις αγορές είναι αυξημένη οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις επιλογές μας και να αναζητούμε την αξία ακόμα και σε αυτά τα πονταρίσματα διασκέδασης. Υπάρχουν άλλωστε φορές που τέτοιου τύπου στοιχήματα, με τη σωστή προσέγγιση και μελέτη, μπορούν να έχουν θέση και στο κανονικό παιχνίδι μας και να αποκομίσουμε κέρδη από αυτά. Πρέπει να θυμόμαστε πάντως, πως όπως και στο υπόλοιπο στοίχημα, δεν υπάρχει χρυσός κανόνας για να κερδίσουμε, και όποτε συναντάμε τέτοιους στο ίντερνετ θα πρέπει να ψάχνουμε αλλού για συμβουλές. Τα παρακάτω είναι κάποια πράγματα που πρέπει να προσέχετε πριν στοιχηματίσετε στους σκόρερ.

Μελετήστε τις ομάδες

Η καλή φόρμα μίας ομάδας κάποιες φορές οφείλεται στην επίθεσή της και άλλες στην άμυνα. Προφανώς και κάτι τέτοιο μπορεί να επηρεάσει την αγορά των σκόρερ και πρέπει να γνωρίζουμε όσο περισσότερα μπορούμε για αυτό. Επίσης, πολλές φορές το στυλ παιχνιδιού κάποιων ομάδων είναι ξεκάθαρα επιθετικό ή αμυντικό, ενώ υπάρχουν και ομάδες που έχουν τη τάση να σκοράρουν νωρίς και άλλες αργότερα μέσα στο παιχνίδι. Πληροφορίες για όλα αυτά προκύπτουν και από τα στατιστικά, τα οποία στις μέρες μας είναι ευτυχώς ευρέως διαθέσιμα στο ίντερνετ και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας.

Ποιοι σκοράρουν περισσότερο

Ο κανόνας λέει ότι οι επιθετικοί είναι αυτοί που σκοράρουν πιο πολύ από τα υπόλοιπα μέλη μιας ομάδας. Ωστόσο, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί μέσοι οι οποίοι πολλές φορές κινούνται σαν δεύτεροι φορ ή ακόμα και αμυντικοί, οι οποίοι συχνά προωθούνται κυρίως στα στημένα, προκειμένου να εκμεταλευτούν το ταλέντο τους στον αέρα και να σκοράρουν με κεφαλιές. Επίσης, οι αποδόσεις που δίνονται στους επιθετικούς είναι προφανώς χαμηλότερες, κάτι που δίνει αξία στα πονταρίσματα σε παίκτες που έρχονται από πίσω και που η πιθανότητα να πετύχουν κάποιο τέρμα είναι μεγαλύτερη από αυτήν που προκύπτει από την απόδοση που τους δίνεται. Κάτι ακόμα που πρέπει να προσέχουμε είναι ποιος παίκτης αναλαμβάνει την εκτέλεση των πέναλτι και ποιος τα φάουλ από καλή θέση, καθώς αυτοί κατέχουν ένα καλό ποσοστό των συνολικών τερμάτων μίας ομάδας.

Ειδήσεις και φόρμα

Όπως και γενικότερα στο στοίχημα, έτσι και στους σκόρερ θα πρέπει να έχουμε σωστή εικόνα της φόρμας των ομάδων και των παικτών αλλά και των τελευταίων ειδήσεων που μπορεί να αφορούν τους παίκτες που μας ενδιαφέρει να ποντάρουμε. Π.χ. ένας παίκτης που είναι αμφίβολος ίσως δεν χρησιμοποιηθεί εξ’ αρχής ή μπορεί να μην παίξει για όλο το παιχνίδι, κάτι που μειώνει και τις πιθανότητές του για σκοράρισμα. Το κίνητρο είναι πάντα ένα σημαντικό στοιχείο στο ποδόσφαιρο και παίζει και αυτό ρόλο στους παίκτες που θα σκοράρουν.

Οι σκόρερ λοιπόν είναι αντικείμενο για πολύ διασκεδαστικά πονταρίσματα τα οποία όμως πρέπει να χειριζόμαστε με προσοχή, να μελετάμε σωστά και να έχουμε μέτρο όταν στοιχηματίζουμε σε αυτούς. Δώστε επομένως την προσοχή που χρειάζεται και μπορεί να βρεθείτε με μία αγορά διασκέδασης η οποία να σας αποφέρει και κέρδη.