Προγνωστικά, προτάσεις, tips. Όπως και να τα λέτε, ήρθαν στη Legalbet!

Εδώ και μερικές ημέρες έχουμε ξεκινήσει την ενότητα με τα προγνωστικά στοιχήματος του legalbet.gr. Μία ενότητα γνωστή στην εταιρία μας, καθώς υπάρχει σε όλες τις ιστοσελίδες μας εδώ και χρόνια. Κάναμε την αρχή αρκετά επιλεκτικά όσον αφορά τους tipsters, επιλέγοντας να σας συστήσουμε αυτή τη δωρεάν υπηρεσία μας με ανθρώπους που γνωρίζουμε από καιρό και εμπιστευόμαστε.

Λίγα λόγια για τη σελίδα προγνωστικών

Οι προτάσεις που σας παρουσιάζουμε προέρχονται από ειδικούς και τίπστερς άλλων site μας και μεταφράζονται από εμάς στα Ελληνικά για να φτάσουν πλήρεις και με την ανάλυσή τους σε εσάς. Ανεβαίνουν πάντα αρκετές ώρες ή και μέρες πριν τους αγώνες και αφορούν διοργανώσεις και αγορές που είναι εύκολα προσβάσιμες από όλους.

Οι αποδόσεις που προτείνονται προέρχονται μόνο από νόμιμες στοιχηματικές της Κύπρου και ελέγχονται την ώρα της δημοσίευσης για την ορθότητά τους. Θα τις βρείτε να αναφέρονται κάτω από κάθε επιλογή και δίπλα τους την στοιχηματική στην οποία προσφέρονται. Τις περισσότερες φορές οι ίδιες τιμές μπορούν να βρεθούν σε πολλές στοιχηματικές εκείνη την ώρα, οπότε αυτή που επιλέγουμε να αναφέρουμε είναι τυχαία και ενδεικτική, όχι όμως και η απόδοση, η οποία είναι αυτή η οποία ο tipster θεωρεί ότι έχει value.

Η σελίδα προγνωστικών περιλαμβάνει προβλέψεις στοιχήματος που χωρίζονται χρονικά και ανά ειδικό ή tipster, ενώ υπάρχει και πλήρες αρχείο στοιχημάτων για να δει κανείς. Στη ίδια σελίδα μπορεί κανείς να βρει και τα προφίλ των ειδικών μας, με λίγα λόγια για τον καθένα όπως την προέλευσή του, την εμπειρία του και τη σχέση του με το στοίχημα. 

Τα στατιστικά τους για τις τελευταίες 30 ημέρες ή για όλα τους τα πονταρίσματα εμφανίζονται πατώντας πάνω στο όνομα του καθενός, ενώ μπορούν να βρεθούν και συγκεντρωτικά στην σελίδα «Ειδικοί». Το κάθε ποντάρισμα αντιστοιχεί σε εικονικά €100, από το ποσό αυτό και τις πραγματικές αποδόσεις του κάθε στοιχήματος προκύπτουν τα στατιστικά κάθε tipster, στα οποία αναφέρονται ο αριθμός κερδισμένων, χαμένων και στοιχημάτων που έχουν επιστραφεί, το ROI (Return On Investment) και το κέρδος ή η ζημιά σε ευρώ. Όλα τα νούμερα ενημερώνονται από εμάς και όχι από τους ίδιους τους ειδικούς και αυτό για να διασφαλίσουμε ότι τα νούμερα που βλέπετε είναι πραγματικά και ότι αν κάποιος τα ακολουθήσει θα μπορέσει να έχει τα ίδια αποτελέσματα με αυτά που αναφέρονται στους πίνακες με τα στατιστικά. 

Πώς να ακολουθήσω τα προγνωστικά

Για να έχει κανείς τα επιθυμητά αποτελέσματα από τη παρακολούθηση ενός tipster θα πρέπει να είναι συνεπής με τα πονταρίσματά του και να στοιχηματίζει σε όλες τις προτάσεις του ειδικού που έχει επιλέξει να ακολουθεί. Σε αυτό βοηθάνε οι ενημερώσεις που μπορείτε να έχετε ακολουθώντας τον κάθε τίπστερ μας. Αφού κάνετε εγγραφή σε κάποιον από τους ειδικούς μας θα λαμβάνετε email κάθε φορά που θα ανεβάζει ένα προγνωστικό. Έτσι θα μπορείτε να ακολουθείτε τις προτάσεις του αμέσως μόλις τις ανεβάζει, κάτι πολύ σημαντικό αφού μόνο έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα στοιχηματίζετε στην ίδια απόδοση με αυτή που προτείνεται. 

Το στοίχημα πρέπει να είναι πρώτα απ’ όλα τρόπος διασκέδασης και έτσι θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί κέρδη από αυτό, όσο καλά αποτελέσματα κι αν είχε στο παρελθόν. Γι’ αυτό, διαχειριστείτε τα χρήματα και τον χρόνο σας υπεύθυνα, και ζητήστε βοήθεια αν αντιληφθείτε ότι εσείς ή κάποιος οικείος σας τη χρειάζεται.