Πώς να γίνετε επαγγελματίας παίκτης του στοιχήματος

Αν και πολλοί παίζουν στοίχημα μόνο για διασκέδαση ή με σκοπό το ευκαιριακό κέρδος, υπάρχουν και αρκετοί που επιδιώκουν να συμπληρώσουν το εισόδημά τους ή ακόμα και να ζήσουν αποκλειστικά από αυτό. Κάτι τέτοιο βέβαια, δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. 

Οποιοσδήποτε αντιμετωπίζει το στοίχημα με σοβαρότητα, ξέρει ότι για να γίνει κανείς επαγγελματίας, χρειάζονται πολύς χρόνος και αφοσίωση για να τα καταφέρει. Το χτίσιμο γνώσης και εμπειρίας πάνω σε ένα άθλημα και η συγκέντρωση των απαραίτητων κεφαλαίων προς επένδυση είναι απλά το σημείο εκκίνησης μιας νικηφόρας πορείας απέναντι στους μπουκ. Ακόμα κι αν έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες που άλλοι δεν έχουν, μία σωστή στρατηγική και μία καλά δοκιμασμένη μέθοδο πονταρίσματος, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος να διασχίσετε.

Τι χρειάζεται λοιπόν για να γίνει κανείς επαγγελματίας παίκτης; Ποια είναι η διαφορά του στοιχήματος διασκέδασης από το επαγγελματικό; Τί πρέπει να γνωρίζετε πριν αποφασίσετε να γίνετε παίκτης πλήρους απασχόλησης;

Πόσο σημαντική είναι η μέθοδος πονταρίσματος;

Όταν κανείς παίζει στοίχημα επαγγελματικά, δεν πρέπει να σκέφτεται μόνο πώς θα κερδίσει αλλά και πώς να περιορίζει τις απώλειες όταν χάνει. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί ακολουθώντας την κατάλληλη μέθοδο πονταρίσματος. Ακόμα και οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου θα ποντάρουν κάποια στιγμή σε χαμένες επιλογές. Το θέμα είναι να ακολουθήσουν τη σωστή μέθοδο ώστε να διαχειριστούν τα χρήματά τους όσο πιο αποτελεσματικά μπορούν.

Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε το τέλειο μοντέλο παιξίματος που να σας αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα αλλά αν δεν χρησιμοποιήσετε τη σωστή μέθοδο πονταρίσματος, θα σπαταλήσετε όποιο πλεονέκτημα έχετε. Υπάρχουν απεριόριστες μέθοδοι για να ακολουθήσει κανείς, ωστόσο εμείς συγκεντρώσαμε και αναλύσαμε τις πιο δημοφιλής σε αυτό το άρθρο, απαντώντας στο ερώτημα: Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος πονταρίσματος;

Κατανοώντας την αξία της πληροφορίας

Οι στοιχηματικές εταιρίες αγοράζουν ουσιαστικά πληροφορίες από τους ίδιους τους παίκτες, προσφέροντας αποδόσεις και κάνοντας προσαρμογές στην αγορά, ανάλογα με τα πονταρίσματα που δέχονται. Οι επαγγελματίες παίκτες μπορούν να έχουν κέρδη προβλέποντας ένα αποτέλεσμα βασιζόμενοι στην ικανότητά τους, ή και εκμεταλλευόμενοι πληροφορίες τις οποίες κανείς άλλος δεν έχει. Προφανώς, οι καλύτεροι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν και τα δύο συγχρόνως ώστε να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα.

Είτε πρόκειται για έναν τραυματισμό ή οποιαδήποτε άλλη είδηση που μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα ενός αγώνα, η κατοχή μιας τέτοιας πληροφορίας πριν από οποιονδήποτε άλλον και οι κατάλληλες ενέργειες, μπορούν να αλλάξουν το πόσο κερδοφόρο θα είναι ένα στοίχημα.

Κι ενώ μία πληροφορία μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εφόδιο για έναν παίκτη, δεν αρκεί από μόνη της για να του αποφέρει κέρδη. Του δίνει απλά ένα πλεονέκτημα, αυτό που μένει είναι να μετουσιώσει αυτό το πλεονέκτημα σε κέρδος, μέσα από το σωστό ποντάρισμα και τον υπολογισμό της αξίας του στοιχήματος.

Αντί να προσπαθείτε να ποντάρετε στα πάντα, προσπαθήστε να βρείτε μία αγορά ή πρωτάθλημα που σας βοηθάει να βρείτε αξία, είτε λόγω μειωμένης προσοχής των μπουκ, είτε γιατί οι γνώσεις σας είναι περισσότερες και έχετε τη δυνατότητα παρακολούθησης της αγοράς αυτής πιο στενά.

Σε ποιο άθλημα να παίξω στοίχημα;

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, αν θέλετε να γίνετε επαγγελματίας παίκτης του στοιχήματος, θα πρέπει να βρείτε τρόπο να αποκτήσετε πλεονέκτημα έναντι των στοιχηματικών. Ένα σημαντικό βήμα είναι να εστιάσετε σε ένα σπορ ή μία αγορά που σας ταιριάζει ή έχετε τα καλύτερα δυνατά μέσα για να την ακολουθήσετε και ακολούθως να ποντάρετε σε αυτήν.

Το ίντερνετ παρέχει στις μέρες μας πληθώρα πληροφοριών ακόμα και για τα μικρότερα πρωταθλήματα και αθλήματα. Ωστόσο, είναι σημαντικό η αγορά που θα αποφασίσετε να ακολουθήσετε ποντάροντας, να προσφέρεται επαρκώς όσον αφορά τις αγορές αλλά και τα στοιχηματικά όρια από τις στοιχηματικές εταιρίες, ώστε να μπορέσετε να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτήν. Στα blogs της Legalbet μπορείτε να βρείτε πολλά άρθρα για το στοίχημα σε συγκεκριμένα αθλήματα ή αγορές που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε για το πού να εστιάσετε και να έχετε όσο περισσότερα κέρδη μπορείτε. Επίσης θα βρείτε πολλές πληροφορίες για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε για να παίξετε στοίχημα.

Μετρήστε τις επιδόσεις σας

Στην πορεία, και αφού έχετε ξεκινήσει να παίζετε σωστά και ποντάροντας με βάση τη μέθοδο πονταρίσματος στην οποία καταλήξατε, είναι απαραίτητο να διατηρείτε ένα αρχείο με το οποίο θα μετράτε ανά πάσα στιγμή τα στατιστικά των στοιχημάτων σας. Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να βρείτε τον τρόπο και πληροφορίες σχετικά με αυτό. Επίσης, για να τσεκάρετε αν είστε αρκετά ακριβείς στις επιλογές σας, μπορείτε να συγκρίνετε την τιμή που ποντάρατε με την τιμή κλεισίματος του συγκεκριμένου σημείου. Κάνοντάς το αυτό για ένα ικανό χρονικό διάστημα μπορείτε να αφαιρέσετε την επιρροή του παράγοντα της τύχης και να έχετε πιο ακριβή αποτελέσματα στις μετρήσεις σας. Δείτε το σαν έναν έλεγχο του εαυτού σας, αντίστοιχο με αυτόν που θα κάνατε σε έναν tipster πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε να ακολουθείτε τις προτάσεις του. Εννοείται πως το να είστε αντικειμενικοί είναι σημαντικότατο ώστε να έχει νόημα και η όλη διαδικασία και να αποφύγετε τυχόν απώλειες που μπορούν να προκύψουν.

Stoiximan με iOS & Android & Apple Watch Apps

Η επιλογή της καλύτερης στοιχηματικής εταιρίας

Το να γίνετε ειδικός σε ένα συγκεκριμένο άθλημα, να αναπτύξετε μια επιτυχημένη στρατηγική και να διασφαλίσετε ότι θα χρησιμοποιείτε τη σωστή μέθοδο πονταρίσματος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του παιχνιδιού σας, περιορίζοντας παράλληλα το ρίσκο, μπορεί να είναι το δύσκολο κομμάτι, αλλά η εύρεση του σωστού μπουκ μπορεί να είναι μία εξίσου δύσκολη υπόθεση.

Αν θέλετε να ασχοληθείτε σοβαρά με το στοίχημα, θα πρέπει να δώσετε τον απαραίτητο χρόνο και την προσοχή που χρειάζεται για να επιλέξετε την ή τις καλύτερες στοιχηματικές για εσάς και το παιχνίδι σας. Η γκανιότα, το εύρος στοιχημάτων, το Live και η άποψη άλλων χρηστών είναι κάποια στοιχεία που θα βρείτε στις λεπτομερείς και ειλικρινείς αξιολογήσεις στοιχηματικών που σας προσφέρουμε εδώ στη Legalbet. Περιηγηθείτε στο site μας και βρείτε όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν εύκολα και γρήγορα, και μην ξεχάσετε να εγγραφείτε ώστε να έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε τις εμπειρίες και τις απόψεις σας με τους άλλους χρήστες της ιστοσελίδας μας.

Εκτός όλων των παραπάνω, υπάρχουν και ορισμένοι βασικοί κανόνες που όλοι οι παίκτες, ανεξάρτητα από το επίπεδο ή το ύψος των πονταρισμάτων τους, θα πρέπει να ακολουθούν πάντοτε. Μην αφήνετε οποιοδήποτε συναίσθημα να παρεμποδίσει τη καθαρή οπτική που θα πρέπει να έχετε όταν στοιχηματίζετε. Μην ξεγελιέστε από την τύχη και ελέγξτε τον ενθουσιασμό σας που μπορεί να σας παρασύρει σε μεγαλύτερα πονταρίσματα από αυτά που μπορείτε να παίξετε.

Παίξτε υπεύθυνα και ποτέ μην ποντάρετε χρήματα που δεν αντέχετε οικονομικά να χάσετε.